Debat om fremtidens Hovedstadsregion

Mød politikerne fra Region Hovedstaden, når fremtidens Hovedstadsregion på mandag skal til diskussion. Her er lokale udviklingsønsker til debat i FrederiksborgCentret i Hillerød

Foto: Ole Tradsborg

REGIONAL POLITIK

En letbane langs Ring 3, eller en havnetunnel i København? Og hvad med indfaldsvejene til og fra København. Spørgsmålene er mange, og der må forventes en stor aktivitet, når regionens politikere på mandag sætter sig som ordstyrere ved ottemandsborde i en direkte borgerkonfrontation. Det er tredje og sidste debatmøde, som Region Hovedstaden arrangerer i samarbejde med Teknologirådet. Udviklingsplanen, som Region Hovedstaden netop har sendt i høring, skal diskuteres med borgerne, altså om hvilke områder der skal satses på. Hvilke ønsker har Nordsjælland?

De to tidligere afholdte debatmøder i henholdsvis København og Brøndby endte med ønsker om investering i flere veje og en letbane langs Ring 3.Om ønskerne fra det nordsjællandske område går i hånd med ønskerne fra de tidligere afholdte debatmøder kan der kun gisnes om. Men en udbygning af motorvejsnettet, eksempelvis Helsingørmotorvejen, kunne muligvis falde i mange Hørsholmborgeres interesse, i hvert fald de som pendler til København, og som dagligt mærker myldretidstrafikken.