De to lokale opera-piger til kulturnatten

Gørlev
Årets kulturnat i Gørlev bliver den 30. august. Programmet er ikke helt på plads endnu, men det er helt sikkert, at Gørlevs to opera-piger, Randi Gislason og Trine Kaldråstøyl bliver hovednavnene. De to skal både synge sammen og hver for sig.

Foto: Helle Baldersbæk

Gørlev kan ikke prale med at være en storby. Til gengæld er der masser af andet at prale af. For eksempel kulturnatten. Og for et andet eksempel at byen har fostret to operasangere, nemlig Randi Gislason og Trine Kaldråstøyl, og i år kommer Gørlev til at opleve dem begge to på kulturnatten. Det bliver den 30. august, der bliver kulturnat, og der arbejdes på højtryk med at få de sidste aftaler på plads, men skulle der være foreninger, institutioner, forretninger eller andre, som vil medvirke i kulturnatten, og som gerne vil have deres aktivitet med i årets kulturnat program, skal de være hurtige på aftrækkeren og se at få ringet til Birthe og Finn Pedersen. Hvis alle melder tilbage vil programmet, som bliver trykt i 2.000 eksemplarer, være klar til udlevering i god tid inden sommerferien.

To operastjerner giver to koncerter

Kulturnatten har i samarbejde med de to lokale operasangerinder Randi Gislason og Trine Kaldråstøyl besluttet, at der skal være to optrædener i løbet af aftenen. I den første optræden kan de to dygtige sangerinder opleves i Skattehuset på den gamle sukkerfabrik. Næste optræden bliver i Den Gamle Biograf på Østerled. Randi Gislason og Trine Kaldråstøyl har lovet at synge nogle sange sammen samt synge hver for sig. Selvom programmet ikke er helt på plads på nuværende tidspunkt, fortæller kunstnerne, at de vil komme med et blandet program fra opera, operette/musical og sange, så der bliver lidt for enhver smag og helt sikkert en spændende musikalsk oplevelse for kulturnattens gæster. hb@nordvest.dk