Danmarksmestrene er tilbage på sporet efter stærk fight

Aalborg Håndbold tog en firemålssejr over Bjerringbro-Silkeborg og rykker op på andenpladsen i slutspillet.

Danmarksmesteren Aalborg Håndbold har tilsyneladende genfundet formen, netop som det betyder mest.

Nordjyderne leverede en stærk indsats torsdag aften og besejrede Bjerringbro-Silkeborg 31-27 på udebane i en fyldt Jysk Arena i Silkeborg.

Muligheden for at genvinde guldet så ellers ud til at glide Nikolaj Jacobsens tropper af hænde, da holdet indledte slutspillet med to nederlag.

Men en klar sejr for to uger siden over KIF Kolding København bragte Aalborg tilbage på rette spor, og med triumfen over BSV er holdet tilbage på den andenplads i slutspilspuljen, der giver adgang til semifinalerne.

Aalborgenserne tog initiativet fra start, men hjemmeholdet holdt Aalborg i snor i en velspillet første halvleg.

I begyndelsen af anden omgang rykkede Aalborg dog fra, og med 14 minutter igen bragte Jacob Bagersted sit hold foran med fem mål – 25-20. Da lignede det en afgørelse.

BSV-træner Per Carlén forsøgte undervejs at ændre slagets gang, blandt andet ved at gå over til to mandsopdækninger, men den svenske landsholdslegende kunne ikke genfinde konceptet fra den omvendte kamp i Aalborg, som BSV vandt.

Med sejren kommer Aalborg op på fem point, et efter førende KIF Kolding København. BSV har ligesom Sønderjyske fire point. Alle hold mangler to kampe.