Damgaard-brødre fortsætter håndboldkarrieren i udlandet

Både landsholdsspilleren Michael Damgaard og hans bror Allan forlader Tvis Holstebro til klubber i udlandet.

Damgaard-brødre fortsætter håndboldkarrieren i udlandet
Damgaard-brødre fortsætter håndboldkarrieren i udlandet

Håndboldlandsholdsspilleren Michael Damgaard og hans bror Allan Damgaard forlader Team Tvis Holstebro for at fortsætte karrieren i udlandet.

Det oplyser Team Tvis Holstebro i en pressemeddelelse mandag.

Spillerne havde begge kontrakt til 2017, men deres kommende klubber har købt dem fri af kontrakterne.

– Der er tale om to spillere, vi meget gerne ville have beholdt i TTH. Omvendt vil vi ikke stå i vejen for hverken Allan eller Michael, der begge har fået et meget spændende tilbud, som vi sagtens kan forstå, at de vil tage imod, siger TTH-direktør Emil Bjørnø i pressemeddelelsen.

Han kalder desuden den samlede handel for "rekordstor" for Team Tvis Holstebro, der vil geninvestere pengene i sin sportslige sektor.

– Der er på ingen måde tale om, at vi sænker vores ambitionsniveau, og vi er allerede godt i gang med at sondere markedet for at finde de rigtige afløsere, fortsætter direktøren, som forventer at præsentere den første afløser inden for få dage.

Michael Damgaard kalder sit kommende klubskifte for opfyldelsen af en drengedrøm:

– Jeg er jublende lykkelig over, at det er gået i orden. Jeg har fået alt det, jeg drømte om, og mere til i TTH, og jeg håber nu, at dette gentager sig i min nye klub.

– Det ærgrer mig dog meget, at jeg ikke kom til at vinde en titel med TTH, men jeg er sikker på, at det kommer for klubben, siger han.

Hvor de to spillere skal hen i næste sæson er endnu ikke oplyst, men TV2 Sport mener at vide, at Michael Damgaard fra næste sæson spiller i SC Magdeburg, mens Allan Damgaard øjensynligt skal til en anden bundesligaklub, nemlig HSV Handball.