Cyklister inviterer til debat på tværs af kommunegrænser

Lokalforeningen af Dansk Cyklist Forbund holder debatmøde om, hvordan forholdene for cyklister i Fredensborg og Hørsholm kan forbedres

Hørsholm Kommune har allerede vedtaget en cykelhandlingsplan, og Fredensborg Kommune er godt i gang med lignende planer for, hvordan trafikken kan glide bedre. I den anledning indbyder Dansk Cyklist Forbunds lokale afdeling i de to byer til et åbent debatmøde om de nuværende og fremtidige forhold for tohjulede i området.

Mødet finder sted tirsdag den 2. marts kl. 19.30 i Større Mødesal, Kammerrådensvej 15, 1. i Hørsholm (ved Hørsholm Midtpunkt), og indbudt er blandt andre de to udvalgsformænd Peter Antonsen, Miljø- og Planlægningsudvalget i Hørsholm, og Flemming Rømer, Miljø- og Teknikudvalget i Fredensborg, der vil komme med hver sit bud på, hvordan det kan blive bedre at være cyklist i lokalsamfundet.

Derefter er der åben debat om sikkerheden og fremkommeligheden på cykelvejene i Fredensborg og Hørsholm, og Cyklistforbundet inviterer alle til det gratis møde til at komme med input og ideer.