Curlingkvinder holder gejsten oppe

Trods to nederlag så har de danske curlingkvinder den mentalitet, der kan sende holdet tilbage i OL-turneringen. Det fortæller skipper Angelina Jensen.

ARKIVFOTO. Skipper Angelina Jensen og de danske curlingkvinder nægter at lade sig slå ud, selv om det også blev til et nederlag i holdets anden kamp ved vinter-OL i Vancouver.--Denmark'¦s skip Angelina Jensen studies the shot during their women'¦s round r
ARKIVFOTO. Skipper Angelina Jensen og de danske curlingkvinder nægter at lade sig slå ud, selv om det også blev til et nederlag i holdets anden kamp ved vinter-OL i Vancouver.–Denmark'¦s skip Angelina Jensen studies the shot during their women'¦s round r

Skipper Angelina Jensen og de danske curlingkvinder nægter at lade sig slå ud, selv om det også blev til et nederlag i holdets anden kamp ved vinter-OL i Vancouver.

Trods nederlagene til Sverige og Rusland har danskerne den mentalitet, som det kræver, hvis holdet skal vende stærkt tilbage i turneringen.

– Nu er det op på hesten igen til den næste kamp – det gode ved det her hold er, at vi holder gejsten og bliver ved med at tro på det, fastslår Angelina Jensen.

Skipperen mener også, at nederlaget til russerne til dels kan forklares med, at modstanderne er stærkere end tidligere.

– Russerne er fuldtidsprofessionelle, og det kommer ikke bag på mig, at de spiller godt, og de har forbedret sig meget siden VM, forklarer Angelina Jensen.

Madeleine Dupont fortæller, at Danmarks medaljehåb ved vinter-OL fortsat er ved godt mod.

– Det føltes godt på banen, og vi holder humøret oppe. Vi klokker dog i det i niende og tiende ende, og det er virkelig ærgerligt. Vi spiller ikke optimalt i dag, men vi spiller heller ikke dårligt, mener Madeleine Dupont.

Danskerne møder torsdag aften USA i holdets tredje kamp.