CL: Juventus-back forventer at dominere mod eksklub

Patrice Evra tror, at Juventus kommer til at få mest boldbesiddelse på udebane mod Monaco i CL-kvartfinalen.

Juventus kommer ikke kun til at forsvare sin 1-0-føring hjem fra det første opgør hjem, når klubben onsdag spiller returkamp mod AS Monaco i Champions League-kvartfinalen.

Den franske venstreback Patrice Evra forventer nemlig, at Juventus kommer til at dominere kampen mod sin eksklub.

– Jeg var ikke overrasket over Monacos indsats i den første kamp, for vi undervurderede dem ikke, og de spillede virkelig godt mod os.

– Men jeg tror, at den anden kamp bliver anderledes, og jeg tror, at vi kommer til at have meget bedre styr på bolden i kampen, siger Patrice Evra.

Franskmanden har selv en fortid i Monaco, som han repræsenterede fra 2002-2006, inden turen gik videre til Manchester United.

Selv om Monaco har hjemmekamp i onsdagens opgør, så er det ikke nødvendigvis en fordel for klubben, påpeger Evra.

– Jeg var virkelig stolt af Monaco, da klubben slog Arsenal (3-1 på udebane, red.), fordi jeg så dem spille uden frygt. Nogle af Monacos spillere siger, at de er bedre på udebane end hjemmebane, på grund af stadionet og atmosfæren er anderledes, siger Evra.

Monaco tabte efterfølgende 0-2 til Arsenal i returkampen på hjemmebane, men gik videre på reglen om udebanemål.

Evras forsvarskollega Leonardo Bonucci siger, at Juventus skal fokusere på at holde Monacos kontraangreb nede.

– Det er et hold, som har forsvar som den stærke side, og vi skal passe meget på deres omstillinger. Vores træner (Massimiliano Allegri, red.) skal inden kampen forberede os på, hvordan vi håndterer det, for vi vil virkelig gerne i semifinalen, siger Bonucci.