Chelsea og Liverpool ender i kedelig nulløsning

Der var ikke meget underholdning, da Chelsea og Liverpool tirsdag mødtes i Premier League.

Der var ikke meget underholdning, da Chelsea og Liverpool tirsdag mødtes i Premier League.

Foto: David Klein/Reuters

Chelsea skulle tirsdag forsøge at komme tilbage på ret kurs efter fyringen af træner Graham Potter.

Men det blev lidt en fuser på Stamford Bridge, hvor Liverpool var på besøg. Kampen var forholdsvis chancefattig og endte også uden scoringer.

Liverpool og Chelsea har nu henholdsvis 43 og 39 point på 8.- og 11.-pladsen i Premier League.

Ingen af holdene har vundet i ligaen siden starten af april.

Det mest dramatiske højdepunkt i første halvleg var et mål, der aldrig nåede at tælle. Reece James bankede bolden i nettet, men scoringen blev underkendt for offside.

Hjemmepublikummet fik dog alligevel lidt håb, da dommeren signalerede, at situationen skulle kigges igennem med VAR. Det ændrede dog ikke på udfaldet.

I overtiden brændte det på i Chelsea-feltet, og Kepa Arrizabalaga måtte hive en stor redning ud af ærmet for at holde målet rent.

Fem minutter inde i anden halvleg var det Kai Havertz, der fik bolden i mål, men heller ikke denne gang gjaldt scoringen. Det var nemlig Havertz' albue, der dirigerede kuglen ind, så jublen på Stamford Bridge blev hurtigt afbrudt.

Den genfandt sig aldrig. Heller ikke hos de medrejste fans.

Der var mere gang i den i de øvrige Premier League-kampe tirsdag aften. Flere af holdene fra den tætte bundstrid var i aktion.

Phillip Billing og Bournemouth tabte 0-2 til Brighton.

Leeds vendte 0-1 til 2-1 og vandt over Nottingham Forest. Rasmus Nissen Kristensen kom på banen i tillægstiden.

Leicester, der havde Daniel Iversen og Viktor Kristiansen på banen fra start, tabte 1-2 til Aston Villa. Kampen var Leicesters første efter fyringen af manager Brendan Rodgers.

Resultaterne betyder, at Bournemouth og Leicester ligger tredje- og næstsidst med henholdsvis 27 og 25 point. De tre første hold over stregen har også 27 point.

Leeds kravlede op på 13.-pladsen med 29 point.

/ritzau/