Chalup Huset lægger rammer til åbningsforestilling

Teater La Vie spiller 'Drømte mig en drøm'

Foto: Claus Beyer

Er man ude efter en total oplevelse på en sommeraften i juni, så byder den nye teatergruppe Teater la Vie på det de selv kalder en 'multi oplevelse' i de smukkeste omgivelser.

Teatergruppens åbningsforestilling spilles i Chalup Huset ved Esrum Sø, men man har som publikum mulighed for at starte med en sejltur på Esrum Sø fra klokken 18 til 18.30, hvorefter man i Skipperhuset kan melde sig til en tre retters menu fra klokken 18.30, og så starter selve forestillingen klokken 21 i Chalup Huset, hvor der vil være plads til 80 mennesker, hver af de tre aftner der spilles, torsdag den 2. juni, fredag den 3. juni og lørdag den 4. juni.

Den ene hovedrolle spilles af Jacob Brick, der også er instruktør på stykket, og han fortæller følgende om det der venter publikum:

"Det er unge mennesker der har skabt en professionel forestilling i samarbejde med erfarne inden for faget. Jeg spiller selv den ene hovedrolle, mens den anden spilles af Amanda Jørgensen. Det er ikke kun et teaterstykke – det er en forestilling med sang, musik, dans og teater, og en forestilling hvor publikum selv skal finde slutningen på historien. Det er både en morsom og en tragisk historie der bliver fortalt, – en historie om de valg som livet nogle gange sætter os foran, – de valg man sommetider tager, men som man ikke kender konsekvensen af, – en meget ærlig forestilling om at vælge at leve i nuet."

Manuskriptet er skrevet af Josefin Bjerkensjö og Jacob Brick i samarbejde med de unge mennesker som er en del af TEATER LA VIE, og musikken under forestillingen spilles af Louis Pügaard Muller.

"'Drømte mig en drøm' er vores åbningsforestilling for denne nye teaterforening som for alvor starter op for alle interesserede efter sommerferien 2011. Derfor går vi denne gang hele vejen og tilbyder publikum en helt unik oplevelse med sejltur, spisning og teater," siger Jacob Brick, der dog også understreger, at man godt kan vælge ting fra når man bestiller sine billetter.

Derfor kan man bestille følgende:

Kun forestillingen 'Drømte mig en drøm' til kr. 100

Tre retters menu og forestilling kr. 399

Sejltur, tre retters menu og forestilling kr. 499.

Billetter kan bestilles på: www.place2book.com eller på www.teaterlavie.dk