Carsten V. Jensen: Grønkjær har løftet FCK

Carsten V. Jensen mener, at Jesper Grønkjær har sat en ny standard for udlandsproffer, der vender hjem.

Superliga Fodbold OB FCK - Jesper Grønkjær, FCK i action mod OB onsdag aften d.25.maj 2011-- Fodboldspilleren Jesper Grønkjær stopper karrieren hos FC København. Sidste sommer stoppede han også på landsholdet efter VM-slutrunden i Sydafrika. Se RB 26.05.2
Superliga Fodbold OB FCK – Jesper Grønkjær, FCK i action mod OB onsdag aften d.25.maj 2011– Fodboldspilleren Jesper Grønkjær stopper karrieren hos FC København. Sidste sommer stoppede han også på landsholdet efter VM-slutrunden i Sydafrika. Se RB 26.05.2

FC Københavns sportsdirektør Carsten V. Jensen tildeler Jesper Grønkjær en stor del af æren for klubbens fremgang de seneste sæsoner.

Samtidig accepterer Carsten V. Jensen, at Grønkjær nu har valgt at stoppe karrieren på klubplan efter sæsonens sidste kamp hjemme mod AaB.

– Jesper kom til FC København i sommeren 2006 og har i de seneste fem sæsoner været en væsentlig faktor i den fremgang, vi har opnået i perioden. I det hele taget har Jesper været en fremragende repræsentant for klubben.

– Jesper har på alle måder sat en ny standard for niveauet på "udenlandsproffer", der vender hjem, og vi kan kun glæde os over, at Jesper valgte FC København, da det var tid til at returnere til dansk fodbold, siger Carsten V. Jensen.

Grønkjær har i slutningen af sin karriere været plaget af en drilsk knæskade, som holdt ham ude af spillet i en længere periode, men i denne sæson har han stort set været skadesfri.

– På trods af et par svære skadesperioder undervejs, har Jesper formået at kæmpe sig tilbage, og har på sine bedste dage leveret præstationer på højeste internationale niveau. Det er sådan, vi alle ønsker Jesper skal huskes, og derfor er hans beslutning rigtig.

– Jesper indleder snart et nyt kapitel i sit liv, og FC København ønsker Jesper og familien held og lykke med det, men heldigvis får vi god lejlighed til at tage en flot afsked med Jesper på søndag i Parken, siger Carsten V. Jensen.

I denne sæson har Grønkjær været fast mand på det FCK-hold, som nåede 1/8-finalerne i Champions League, hvor Chelsea blev endestationen.