Camilla Broes datter på besøg hos mor

Sagen mod Camilla Broe indstilles samtidig med, at hendes datter er på vinterferiebesøg hos mor i USA.

ARKIVFOTO. Nyheden om, at narkosagen mod hende droppes, kan danske Camilla Bro dele med sin datter, der i øjeblikket er på besøg hos sin mor i USA. Det fortæller Camilla Broes søster, Betina Broe. 
   --Camilla Broe er blevet udvist til USA til retsforfølg
ARKIVFOTO. Nyheden om, at narkosagen mod hende droppes, kan danske Camilla Bro dele med sin datter, der i øjeblikket er på besøg hos sin mor i USA. Det fortæller Camilla Broes søster, Betina Broe. –Camilla Broe er blevet udvist til USA til retsforfølg

Nyheden om, at narkosagen mod hende droppes, kan danske Camilla Bro dele med sin datter, der i øjeblikket er på besøg hos sin mor i USA. Det fortæller Camilla Broes søster, Betina Broe.

Hun har ikke selv snakket med sin søster om fredagens afgørelse, men hun har været i fast mailkontakt med hende de seneste dage.

– Hun har gået hver dag og ventet på at få en afgørelse fra den dommer, der skulle beslutte, om sagen skulle for retten, siger Betina Broe.

Nu kan familien så gøre sig klar til at modtage Camilla Broe, der snart ventes hjem til Danmark.

– Hun skal nok lige lande mentalt først, før hun kan komme videre med sit liv. Der er en masse følelser, der skal bearbejdes. Og så kommer alt det praktiske omkring datteren, der skal flyttes hjem igen, siger Betina Broe.