Byskolen dominerede Hillerød Cup

Sidste afdeling af Hillerød Cup 2008 blev afviklet i weekenden med masser af mål og gode kampe

Foto: Jesper Frank Christensen

For to uger siden afholdt HGI-damefodbold første del af Hillerød Cup 2008, som er en indendørs fodboldturnering for piger. I den forgangne weekend var det tid for de sidste klassetrin at få afgjort, hvem der kunne kalde sig vinder af den prestigefyldte turnering. Lørdag gjaldt det børnehaveklasserne samt 3. klasserne, mens 4. og 5. klasserne dystede i søndagens turneringer.

Byskolen skulle vise sig stærke i lørdagens turnering, hvor børnehaveklasserne åbnede weekenden med en række sjove og intense kampe. Vinderne blev De Seje Fodboldpiger fra netop Byskolen, som vandt foran De Hurtige Skildpadder fra Kontiki og Solskinsholdet fra Sophienborg Skole på de efterfølgendepladser. Hernæst gjaldt det 3. klasserne, og også her skulle Byskolens hold vise sig at være dominerende. I den 16 hold store turnering med mere end 100 deltagere, var det Trines Piger, der vandt finalen over skole-kammeraterne Byskolens Seje Fodboldtøser. Supergirls fra Alsønderup Skole blev nummer tre. Byskolen vandt for to weekender siden også for 2. klasserne, så det lader til, at pigerne på denne skole overordnet set er byens bedste til fodbold.

I søndagens turneringer var Byskolen dog ikke helt så langt med fremme, idet 4. klassernes turnering skulle afgøres med et finaleopgør imellem to hold fra Kulsvierskolens 4. c. I det direkte klasseopgør var det holdet Sunshine, som vandt en tæt kamp 1-0 over Teletubbies. Bubbibjørnene og De Forrygende delte tredjepladsen. 5. klassernes finale stod imellem Nice Girls fra Brødeskov Skole og Skumfidusserne fra Ålholm Skole, og det blev Nice Girls, der vandt den målrige finale med 4-2. Skansens Piger og G-stars Girls sluttede på en delt tredjeplads. "Weekenden var fyldt med en masse gode kampe, gejst og spilleglæde. Vi håber meget, det har vækket interesse hos nogle piger, der kan have lyst til at spille fodbold" fortæller stævneleder Ole Sandström, som altså kunne berette om endnu et veloverstået Hillerød Cup stævne med masser af mål og medaljer.