Byrådsmedlem udsat for tyveri – har mistet 300 meter hegn

Byrådsmedlem Louise Colding (A) har fået stjålet 300 meter dyrehegn, der lå i hendes indkørsel i Skævinge.

Det skriver hun i et opslag på Facebook-gruppen 'Skævinge – ordet er dit'.

"300 meter haresikret dyrehegn, som var blevet leveret i vores indkørsel, er på mystifystisk vis forsvundet fra Skævingevej 15 mellem torsdag aften og fredag formiddag. Som I kan se, har tyvene ikke haft interesse i vores affaldsspande (de er også fulde) og vores flotte postkasse (den kan også kun afsættes til folk, der bor i nr 15), men de tre ruller hegn mangler," skriver Louise Colding på Facebook.

Og selv om Louise Colding tager tyveriet med ophøjet ro, så er hendes mand tilsyneladende blevet godt gammeldags sur.

"Min ellers gemytlige mand har fået en ansigtskulør, der matcher de æbler, som vildthegnet skulle beskytte, og er begyndt at lyde som en mellemting mellem Lotte Heise og Rasmus Paludan på coke, så hvis I har set noget, eller bliver tilbudt 300 meter haresikret dyrehegn billigt (nypris 6000,-), så læg venligst vedkommende i aflåst sideleje (eller noget) og kontakt politiet eller skriv en pb til mig," slutter opslaget fra Louise Colding.

"Jeg syens, det er ærgerligt, at man ikke kan have ting liggende i sin indkørsel, uden at det bliver taget. Men vi er jo ikke de eneste, der er blevet udsat for den slags," siger Louise Colding til Hillerød Posten.

Louise Colding og hendes mand vil nu anmelde tyveriet til politiet.