Byrådet hædrer klog dreng

Danmarks næstklogeste dreng får bærbar PC'er fra byrådet som tak for den flotte placering

Foto: Aage Krogsdam

Den 12 årige Jacob Skov Cowland fra Stenløse, der forleden blev nr. to i TV-dysten om at blive "Danmarks Klogeste Barn 2006" er blevet hædret af byrådet. Han missede førstepladsen ved at bytte om på a ogo og vandt derfor ikke en bærbar PCer. Men nu har han fået en alligevel fra Stenløse byråd.

– Vi hædrer ofte idrætsfolk, fordi de har gjort Stenløse ære på en eller anden måde. Men her syens jeg også, at vi kunne hædre Jacob, som har repræsenteret skoleeleverne på fornemste vis med sin viden ved at blive Danmarks næstklogeste dreng, og bragt Stenløses og Lærkeskolens navn på Danmarks kortet, siger borgmester Willy Eliasen som motivation for overrækkelsen af PC'eren til Jacob Cowland.

Overrækkelsen skete forleden på Lærkeskolen den sidste dag for sommerferien og overraskelsen og glæden var stor hos Jacob for den flotte gave fra byrådet. Men også Benjamin Jacobsen fra Lærkeskolen, der ligeledes havde kvalificeret sig til finalen, fik en hilsen fra byrådet i form af en gavechek på 500 kroner.