Byg-selv-burger på Slagter Stig & Co

Mandag, tirsdag og onsdag står i børnenes tegn hos Slagter Stig & Co ved Åbassinet på Søndre Havn i Køge.

Alle tre dage kl. 17.00 kan børnene tage bedsteforældre, forældre, legetanter, legeonkler, legebørn og alle andre i hånden til et par timer, hvor man både kan blive mæt og blive underholdt.

– Der skal ske noget særligt i vinterferien, og vi har lavet et godt tilbud til børn i alle aldre og deres ledsagere, siger Stine Grejsgaard, Slagter Stig & Co.

Fra kl. 17.00 kan man bygge sin egen burger med alle de klassiske burgeringredienser og den "hemmelige burgerdressing".

– Og så kan man spise pommes frites og drikke økologisk saftevand ad libitum, siger Stine Grejsgaard.

Kl. 18.00 kommer den forrygende, fantastiske og fænomonale tryllekunstner David Cliff og underholder med et af sine store trylleshows.

Prisen for hele herligheden er 49 kroner – for børn fra 2-12 år.

– Vi vil godt prøve at byde ind med lidt anderledes ferieoplevelser. Det gjorde vi også fastelavns søndag, hvor vi bød på en fastelavnsbrunch. Det faldt i kundernes smag, for der var fuldt hus til hele arrangementet. Der var et mylder af familier og udklædte børn som alle havde en forrygende formiddag. Der var tøndeslagning både inde og ude og der blev gået til makronerne for at få slået tønderne ned. Alle havde så god en formiddag, at slagter stig & co. lover at gentage succesen til næste år, siger Stine Grejsgaard.

– Vi siden efteråret 2009 sat ekstra fokus på at skabe nogle afslappede rammer for børnefamilier og selskaber med børn. Børnehjørnet fik i efteråret en ordentlig tur med malerpensel og nye legemøbler. I løbet af de sidste 5 år er legetøj og inventar blevet udskiftet mange gange, det bliver slidt op i løbet af et års tid. I efteråret blev der indkøbt legemøbler beregnet til brug i institutioner. De små gæster har taget helt fantastisk imod det "nye" legehjørne, siger Stine Grejsgaard.

– Som forælder, bedsteforælder eller barnepige, kan man i ro og mag nyde resten af sin mad efter at børnene har forladt bordet. Børnene underholder sig selv og hinanden med leg, spil eller tegnesager, hos slagter stig & co. må man nemlig gerne tegne på dugene.

den ikke helt almindelige restauration har introduceret "ulvetid" fra kl. 17-18.30, ugens 7 dage.

– Det har vi gjort fordi vi gerne vil signalere at det er en nem og velfungerende måde for børnefamilier, at få sig et hurtigt og nemt måltid mad til meget rimelige penge, siger Stine Grejsgaard. I ulvetiden spiser børn under 12 år buffet uden beregning. Eneste krav er at bordet er forladt inden kl. 18.30. Der er blevet taget rigtig fint imod "ulvetid" og det vi hører forældrene sige, er at det er en god løsning, både til planlagt afslapning, men også et fantastisk tilbud at gribe fat i på dage, hvor hele planlægningen af aftensmad, fritidsaktiviteter osv. er gået lidt i fisk.