Byfest med mere musik end nogensinde

Lynge Byfest & Kræmmermarked byder på tre dage med et festfyrværkeri af musik – og masser af anden underholdning

Foto: Michael Braunstein

Musikprogrammet er større end nogensinde – og der bydes også på masser af anden underholdning – når Lynge Byfest & Kræmmermarked løber af stablen 24., 25. og 26. august.

Byfesten lægger ud med 'Straight On' fredag aften, fulgt op af diskoteket 'Soundboys.dk'. 'Straight On' er baseret i København og har seks medlemmer, der har fundet sammen i kærligheden til guitarbaseret rock og pop/rock. Repertoiret består udelukkende af kopinumre, udført med respekt for originalen, men gerne tilført egne elementer. Musikken spilles, som navnet antyder lige ud, uden de store dikkedarer. Hovedformålet er at fornøje, og dans er naturligvis tilladt.

Soundboys.dk kommer med et bredt repertoire af god disco- og dansemusik for alle aldre.

Lørdag morgen åbnes den musikalske side af sagen med FDF Brass Band fra Allerød, der underholder til det gratis morgenbord. Senere følger Brødeskov Koret trop ved SuperBrugsens gratis sildebord.

Til aftensmaden synger 'B77 Mandskor'. Koret har rødder i boldklubben B77 i Rødovre og synger ikke udelukkende, men underholder også, både med egne og kendte tekster.

Årets hovednavn i festteltet er bandet 'Hvide Løgne'. Hvis man hører til dem, der stod foran spejlet og dansede, sang og spillede luftguitar til de danske hits fra 80'erne og 90'erne, er én ting sikkert: Så er 'Hvide Løgne' sagen. Bandet består af rutinerede musikere, som har adskillige live jobs bag sig.

Det hele er ikke musik. Det store kræmmermarked med professionelle kræmmere, men også lokale, der har tømt loftet, er i sig selv underholdende.

Lørdag kan man også se dansetruppen 'Swingtime' fra Farum give opvisning. Samme dag underholder Lonely Loke med den talende hest og Connie Cowgirl børnene med et cowboy-show, og byfesten bliver i westernstilen med 'Rodeoliners' og Linedance.

Det skal med, at Skandinavisk Tivolipark stiller op med radiobiler, karruseller, tombola og meget mere, og at der lørdag er rundflyvning med helikopter, hvor det vil være muligt at vinde en gratis tur. Og så er det også lørdag, at 'Årets Lynge-borger' skal kåres og modtage en check fra Nordea i Allerød.

Læs mere om resten af underholdningsprogrammet i andre artikler her på allerødnyt.dk.