Bydelsmødre er klar til at hjælpe

Bydelsmødrene er klar til at hjælpe andre kvinder fra Ishøj med eventuelle problemer.
Bydelsmødrene er klar til at hjælpe andre kvinder fra Ishøj med eventuelle problemer.

Ishøj: Bydelsmødre i Ishøj rykker i maj ind på Ishøj Bibliotek, hvor de står klar til at hjælpe og vejlede andre kvinder i Ishøj hver mandag fra klokken 16.30-18.30. Første gang de kan træffes er mandag den 9. maj, skriver DAGBLADET Roskilde.

Bydelsmødre er kvinder, der hjælper andre kvinder i deres egen bydel. De har en uddannelse som bydelsmor og bruger også deres egen erfaring.

Man kan tale med bydelsmødrene om børn og børneopdragelse, samarbejde med daginstitution og skole, sundhed, kost, ret og pligt, uddannelsesmuligheder eller kontakt til kommunen.

Bydelsmødre har fuld tavshedspligt. De spørger ikke om adresse eller cpr-nummer, og det er derfor muligt at være anonym. Hvis en bydelsmor ikke kan svare på et bestemt spørgsmål med det samme, hjælper hun med at finde svar.

Der er 12 bydelsmødre i Ishøj, som har taget en uddannelse som bydelsmor og nu kan træffes hver mandag på Ishøj Bibliotek eller ved temamøder hver anden tirsdag i Stenbjerggård Beboer og Kulturhus, også kaldet Glashuset, på adressen Østergården 19 A.