Buerne er sat i Ramløse …

Glade krocket-spillere fra hele Sjælland samles til MIX-stævne i Ramløse

Foto: Niels Stefansen

KROCKET: Søndag den 9. august afvikler Ramløse Krocket sit årlige MIX-stævne på banerne ved Ramløse Hallen. Der er tilmeldt 80 spillere, så der bliver trængsel mellem buer og kugler. Der spilles i alle rækker lige fra mesterklassen til nybegynderne, så alle deltagere får lejlighed til at dyste på deres eget niveau.

I MIX-stævner spiller alle med en 'ukendt makker' fra en anden klub. Det stiller større krav end hjemme i klubberne, hvor spillet oftest foregår med en kendt makker. I starten skal man lige føle sig frem og få spillet sig ind på hinanden.

"Det giver det fascinerende spil en ekstra dimension, men det har bestemt også sin charme", siger Kirsten Jensen, formand for Ramløse Krocket.

Ramløse Krocket glæder sig til at byde de mange deltagere velkommen, så alle får en god dag med intense kampe og godt og sjovt samvær.

"I sidste ende er det jo også det sociale aspekt, der tæller mest, fortæller en forventningsfuld Kirsten Jensen. "Det er et stort arbejde at få kabalen til at gå op. De mange spillere skal indplaceres i de rigtige puljer og med den rigtige makker. De mange baner skal stå snorlige, flagene skal hejses, men det er hele sliddet værd, når vi ser de mange krocketspillere dyste mod hinanden i højt humør", slutter Kirsten Jensen.