Bruninho solgt til kinesisk klub for stort beløb

Foto: Martin Warming

FC Nordsjælland sender efter kun et halvt år den brasilianske angriber til den kinesiske klub Guangzhou R&F F.C.

Det har klubben netop offentliggjort på sin hjemmeside.

"Det har ikke været noget nem beslutning at skulle sælge Bruninho, som har imponeret os alle på den korte tid, han har været i klubben. Der er dog også de økonomiske overvejelser, og her må vi sige, at dette tilbud er et, som vi ikke kan takke nej til, som gør det til en af de bedste transfers i klubbens historie. Transferen er det perfekte afsæt for det nye projekt, og giver os muligheden for at kunne tage de rigtige beslutninger for at sammensætte det rigtige hold uden at være tvunget til yderligere salg", siger FC Nordsjællands sportschef Carsten V. Jensen.

"Alle i klubben kan være stolte over, at vi på kort tid har været med til at bringe Bruninho op på dette niveau, som har gjort ham attraktiv for andre klubber. Vi ønsker Bruninho held og lykke i fremtiden", tilføjer sportschefen.

Brasilianeren er stolt over den nye mulighed med skiftet til Guangzhou R&F F.C.

"Jeg vil først takke alle i FC Nordsjælland, for uden dem var jeg ikke kommet her til på så kort tid. De har gjort mig til en bedre spiller, og jeg skylder dem rigtig meget, og jeg har virkelig været glad for min tid i klubben. Der er dog et stort potentiale i klubben, med de unge spillere, som jeg har set både i førsteholdstruppen, men også på ungdomsholdene når vi har trænet dem. Denne mulighed er dog unik for mig, og en som jeg skal gribe, og som jeg vil glæder mig til", siger Bruninho til FC Nordsjællands hjemmeside.

Bruninho nåede 16 kampe og scorede 9 mål for FC Nordsjælland.