Brugsen – til dagli”- i Lupinkrogen

Palmesøndag åbnede en herlig Dagli"Brugsen i Lupinkrogens butikskvarter. Beboerne sukkede: "Endelig en stabil butik!"

Foto: Ulla Koch-Nielsen

NY BUTIK

Forskellige indkøbskæder bliver nu afløst af en brugsforretning, en god og stabil én. I kvartererne Lupinkrogen, Anemonestien, Bellisbakken, m.fl. er der lettelse over udfaldet af flere års usikkerhed på indkøbsområdet.

Uddeleren er bare 24 år. Han hedder Casper Reinsholm og er fuld af frisk mod og begynder-lykke. Sin unge alder til trods kender han uddeler-ansvaret fra en lignende stilling på Herman Bangs Plads i Valby, hvor han kender til at have gang i biksen.

Butikken, som han nu skal prøve kræfter med, har potentialet til at blive en god biks. Der er åbent hver aften til kl. 19, der er friske varer i diskene, centralt pakkede, ganske vist, men alligevel friske og med Brugsens usynlige kvalitetsstempel ovenpå.

Man kunne mærke på Casper Reinsholm, at han palmesøndag før påske i den grad troede på en lovende fremtid i Lupinkrogen.

Ikke så sært, for tilbudskunderne stod i kø foran butikken, forårssolen skinnede og alt lovede forår på både den ene og den anden måde.

Om Dagli"Brugsens tilsynekomst i Lupinkrogen skulle ses som en indikator for, om SuperBrugsen i Hovedgaden tænker på at lukke biksen, fordi der her lige dør om dør kommer en 'driver', om det så bliver en Kvickly eller en Føtex, melder denne historie desværre intet om.