Brøndby-unge danser ind i Operaen

Foto: Bahadir Badi Berber
Bahadir Badi BerBer

I disse dage er en gruppe danseglade unge fra Brøndby ved at lægge sidste hånd på deres deltagelse i den store danseforestilling »Nabo?« som blandt andet vises i Operaens foyer søndag den 3. maj.

Som en del af det store danseprojekt »Ta' fat om Dansen« er en gruppe 8. klasse elever fra Brøndbyøster Skole siden januar blevet trænet flere gange om ugen af professionelle dansere. Nu er det blevet tid til at vise, hvad alt det hårde arbejde har bragt med sig. Eleverne fra Brøndby vender danseskoene mod København, når de sammen med andre unge, danseglade pensionister, professionelle dansere og musikere fra Det Kongelige Teater optræder med danseforestillingen »Nabo?«.

Forestillingen sætter naboskabet under lup, når der tages fat på emner som venskab, nabostrid, ensomhed og møder på tværs af alder og kultur – alt sammen med dansen som samlingspunkt.

Forestillingen kan søndag den 26. april opleves i Dansekappelet i København både klokken 15 og klokken 17 som en del af Dansens Dag, hvor interesserede hele dagen også selv kan komme på gulvet og opleve glæden ved at danse. Forestillingen er gratis, men af pladshensyn uddeles der billetter på dagen.

Den store finale – forestillingen i Operaens foyer – finder sted søndag den 3. maj klokken 11.30. Her er der plads til alle. Også til naboen.