Brøndby udskifter udskældt græstæppe

Brøndby har fået nyt græstæppe til den nye sæson. Det skal stå sin første prøve i Europa League torsdag aften.

Fodboldklubben Brøndby har brugt sommerpausen på at udskifte sit græstæppe.
Fodboldklubben Brøndby har brugt sommerpausen på at udskifte sit græstæppe.

Modstandere, trænere og Brøndbys egne spillere har i de seneste sæsoner haft travlt med at kritisere græstæppet på Brøndby Stadion.

Op til den nye sæson har klubben valgt at gøre noget ved problemet, så underlaget i højere grad egner sig til at spille poleret fodbold.

For lidt over fire uger siden begyndte arbejdet med at udskifte græsset på Brøndby Stadion, og torsdag aften bliver græsset testet for første gang, når Brøndby møder Valur i kvalifikationen til Europa League.

– Det er fire uger siden, vi begyndte udskiftningen af græstæppet, og processen er gået rigtig godt, siger Chris Hague, der er baneansvarlig, til Brøndbys hjemmeside.

– Græsset er vokset rigtig flot, og jeg er meget tilfreds med, hvordan banen ser ud efter blot fire uger, men vi har stadig noget arbejde foran os.

– Der skal stadig vokse lidt mere græs på enkelte steder på banen. Vi er dog som sagt kun fire uger inde i processen, så banen er i den rigtige tilstand i forhold til, hvor vi skal være i processen, tilføjer han.

Onsdag aften blev der trænet på banen for første gang, og straks efter torsdagens kamp vil man gå i gang med klargøringen af banen til næste søndags kamp mod Esbjerg i Alka Superligaen.