Brøndby-træner håber på forstærkninger til forsvaret

Brøndby-træner Niels Frederiksen tror, at der kommer nye spillere til klubben, inden transfervinduet lukker i.

Brøndbys cheftræner, Niels Frederiksen, forventer, at klubben henter forstærkninger til det svækkede forsvar, efter at to stoppere har forladt holdet denne sommer.
Brøndbys cheftræner, Niels Frederiksen, forventer, at klubben henter forstærkninger til det svækkede forsvar, efter at to stoppere har forladt holdet denne sommer.

Flere stærke profiler har forladt Brøndby på bagkant af klubbens flotte mesterskabssæson.

Endnu lader de store sommertilføjelser vente på sig, og derfor fremstår Brøndby-truppen tyndere besat frem mod et efterår, der også byder på et europæisk gruppespil.

Det er især tilfældet på de defensive positioner, hvor de to midterforsvarere Anthony Jung og Hjörtur Hermansson har forladt klubben på fri transfer.

Brøndbys cheftræner, Niels Frederiksen, medgiver, at han gerne ser klubben forstærke sig i midterforsvaret.

– Det er, som vi har sagt længe, at vi har mistet nogen på vores stopperposition, så det er helt naturligt en position, vi kigger på.

– Vi spiller med Tobias Børkeeiet, som normalt er central midtbanespiller, og han løser det egentlig meget udmærket. Men det er klart noget, vi kigger på, siger Brøndby-træneren.

Søndag åbnede Brøndby sæsonen med 1-1 mod AGF i Aarhus, hvor 22-årige Børkeeiet for første gang var en del af Brøndbys tremandsforsvar.

Her blev han dog flere gange overmatchet af AGF's Jon Thorsteinsson, hvilket særligt kom til syne ved aarhusianernes 1-0-scoring.

Niels Frederiksen fortæller, at han er i dialog med klubbens fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, om, at klubben skal forstærke sig.

– Vi er relativt enige om, at hvis der intet kommer ind fra nu af, så er vi lidt tyndt besat, når vi kigger på det kamprige efterår, vi skal spille.

– Så jeg tror bestemt, at der kommer noget ind, siger Niels Frederiksen.

Ud over de to forsvarsspillere har profiler som Lasse Vigen Christensen og målvogter Marvin Schwäbe sagt farvel til Brøndby, mens en af de bærende offensive spillere Jesper Lindstrøm er blevet skudt afsted til Eintracht Frankfurt.

En anden forsvarsprofil, som har været rygtet videre i dette transfervindue, er anfører Andreas Maxsø. Han vil ikke udelukke, at også han snart finder nye græsgange.

– Hvis det hele matcher, og jeg føler, at det er det rigtige, og det også er det rigtige for Brøndby, så er jeg klar til at tage af sted.

– Det kunne dog være fedt at være en del af et europæisk gruppespil med Brøndby, siger Maxsø.