Brøndby snupper gratis Martin Albrechtsen

Forsvarsspilleren Martin Albrechtsen har skrevet under på en etårig kontrakt med Brøndby.

ARKIVFOTO. Forsvarsspilleren Martin Albrechtsen har skrevet under på en etårig kontrakt med Brøndby. (se Ritzau historie 151538) - -FC Midtjylland - Sønderjyske. Superliga. MCH-Arena, Herning.: FCMs Martin Albrechtsen. (Foto: Henning Bagger/Scanpix 2011).
ARKIVFOTO. Forsvarsspilleren Martin Albrechtsen har skrevet under på en etårig kontrakt med Brøndby. (se Ritzau historie 151538) – -FC Midtjylland – Sønderjyske. Superliga. MCH-Arena, Herning.: FCMs Martin Albrechtsen. (Foto: Henning Bagger/Scanpix 2011).

Den tidligere landsholdsspiller Martin Albrechtsen skal forsøge at få rettet op på Brøndbys forfærdelige start i Superligaen, hvor det indtil videre er blevet til fire nederlag og kun én sejr.

Vestegnsklubbens har hentet Albrechtsen ganske gratis, eftersom at forsvarsspilleren stod uden kontrakt, da FC Midtjylland valgte ikke at forlænge hans aftale.

– Vi er glade for at kunne tilknytte Martin Albrechtsen, der har en masse af de kompetencer, vi har været på udkig efter, siger Brøndbys sportschef, Ole Bjur, til klubbens hjemmeside.

– Vi forventer os meget af Martin, og jeg er overbevist om, at han er en klar forstærkning af vores trup og kan give ekstra støtte til vores mange unge spillere, fortsætter Bjur.

Albrechtsen fik sit gennembrud i AB, hvorfra han skiftede til FC København. Det blev springbrættet til engelsk fodbold og West Bromwich og efterfølgende Derby.

Her gik det dog skidt for forsvarsspilleren, som kun spillede få kampe i det engelske. Det fik ham til at vende tilbage til Danmark og FC Midtjylland, hvor han kom godt fra start, men senere blev bænket.

Albrechtsen erkender da også, at formen endnu ikke er, hvor den skal være.

– Jeg har ikke spillet en betydningsfuld kamp i snart tre måneder, så jeg hænger lidt i bremsen. Jeg skal lige i gang, og det håber jeg, at både klub og fans har forståelse for, siger forsvareren.

– Jeg har ingen forventning om at blive kastet direkte i superligakamp inden for de første par uger, men jeg håber da, at jeg med det samme kan bidrage med styrke, gejst og glæde. Spillemæssigt kan jeg bidrage med både fysik og hurtighed.

32-årige Albrechtsen kommer til Brøndby på en etårig kontrakt.