Brøndby-kvinder vinder suveræn DM-titel i volleyball

Brøndby Volleyball Klub er dansk mester i kvindevolleyball efter klar sejr over Lyngby i finaleserien.

Der var ganske enkelt klasseforskel, da kvinderne fra Brøndby Volleyball Klub søndag forsvarede DM-guldet fra sidste sæson med sejr i tredje finalekamp mod Lyngby Volley i årets finaleserie.

Med de sikre sætcifre på 25-13, 25-19 og 25-12 kontrollerede Brøndbys kvinder kampen fra start til slut, og dermed tog holdet den tredje sejr på stribe over Lyngby i finaleserien, som blev spillet bedst af fem kampe.

Favoritterne afgav ikke et eneste sæt i de tre kampe på vejen mod DM-titlen.

– Vi har læst Lyngby godt og vidste, hvordan vi skulle serve dem. De har nogle gode profiler, men vi har seks. Hele holdet leverer igen i dag (søndag, red.), siger Brøndbytræner Jens Bang ifølge en pressemeddelelse fra Dansk Volleyball Forbund.

– Det er måske det bedste hold, vi har haft nogensinde. Vi har trænet godt. Det er dejligt at fejre mesterskabet på hjemmebane, siger han videre.

I Lyngby-lejren var tilfredsheden med indsatsen ikke overraskende noget mindre.

– Finaleserien har været rigtig skuffende. Fokus har ikke været godt nok. Men vi skal ikke tage noget fra Brøndby, de havde svar på alt, hvad vi lavede, siger Lyngbys træner Michael Jensen.

Det blev samtidig Michael Jensens sidste kamp i spidsen for sølvvinderne. Han bliver i den kommende sæson afløst af amerikaneren Fred Sturm.