Brøndby har fundet målformen

Brøndby-træner Kent Nielsen var meget tilfreds med alle sine offensive kort efter 4-2 sejren over Sønderjyske.

Brøndby har fundet målformen. Brøndbys Morten Duncan Rasmusen (th)  mod Sønderjyskes Anders Østli.
Brøndby har fundet målformen. Brøndbys Morten Duncan Rasmusen (th) mod Sønderjyskes Anders Østli.

Det er ikke hverdag, at et udehold scorer fire mål på Haderslev Stadion, men det var ikke desto mindre, hvad Brøndby præsterede, da Sønderjyske blev besejret 4-2.

De fire Brøndby-scoringer var genstand for lidt ekstra glæde hos Brøndby-træner Kent Nielsen, der har måttet høre meget for sine uskarpe angribere tidligere i år.

– Vi er nået til et punkt, hvor vores angribere er begyndt at vise tænder. Samarbejdet mellem de forreste fungerer bedre, og vi producerer flere chancer, siger Kent Nielsen.

Morten Duncan Rasmussens genfundne målnæse kommer ikke bag på Kent Nielsen, der har set det komme.

– Duncan har gennem den seneste tid vist opadgående form. På den led kommer hans scoringer ikke bag på mig, forklarer Kent Nielsen, der også roser sine andre angribere.

– Mod Sønderjyske arbejdede Martin Bernburg stenhårdt og spillede en god kamp. Da han gik ud, kom Peter Madsen ind og var med i meget og skabte uro i Sønderjyskes forsvar. Det er vigtigt, at vores angribere fungerer godt. Og det gør de lige nu, siger Kent Nielsen, der til gengæld ikke var tilfreds med defensiven.

– Det nager mig lidt, at Sønderjyske kom frem til så mange chancer. Efter scoringen til 1-1 eksploderede kampen. Vi var heldige i et par situationer, og så havde vi den nødvendige kølighed, siger han.

Med sejren over Sønderjyske har Brøndby for alvor indstillet sigtekornet mod toppen af SAS Ligaen. Holdet fra den københavnske vestegn har nu 17 point, og er med 21 mål det mest scorende hold i SAS Ligaen.