Britisk cykelhold henter endnu en dansker

Bjergrytteren John Ebsen følger med Sebastian Lander til det professionelle cykelhold One Pro Cycling.

Sebastian Lander er kommet godt i gang med cykelsæsonen.
Sebastian Lander er kommet godt i gang med cykelsæsonen.

Det britiske cykelhold One Pro Cycling, der i næste sæson forventer at få status af Pro Continental-hold, har skrevet kontrakt med endnu en rytter med dansk pas.

Bjergrytteren John Ebsen, som i denne sæson har kørt for det italienske Pro Continental-hold Androni Giocattoli-Sidermec uden den store succes, skifter nu til det ambitiøse britiske mandskab på en kontrakt, der foreløbig gælder for et år.

– Jeg har en stærk følelse af, at der vil være succes på vej til dette velorganiserede og professionelle hold, siger John Ebsen i en pressemeddelelse.

– Holdet vil være nyt på Pro Continental-niveau, men når man ser på det setup, det har haft i denne sæson, kan holdet kun sigte mod stjernerne, lyder det fra Ebsen.

På sit nye hold får han selskab af landsmanden Sebastian Lander. Den tidligere danmarksmester skrev allerede for tre uger siden under med det britiske mandskab.

One Pro Cycling har hidtil kørt som Continental-hold, men træder altså et skridt op i hierarkiet og bliver professionelt fra næste sæson.

Endnu er holdet ikke UCI-godkendt hold som Pro Continental-hold, men ifølge briterne drejer det sig kun om formaliteter.