Brian Mørk-show med Thomas Hartmann og Heino Hansen i Hillerød

Brian Mørk kan opleves i selskab med Thomas Hartmann og Heino Hansen i Tahonga Lounge på Torvet

Brian Mørk Show gæster Hillerød to gange i weekenden.
Brian Mørk Show gæster Hillerød to gange i weekenden.

I den kommende weekend byder Tahonga Lounge på Torvet i Hillerød på stand-up og impro-comedy, når Brian Mørk Show kigger forbi.

Brian Mørk Show leveres i Tahonga Lounge i et formatet, som er kendt fra TV2. Brian Mørk har turneret med showet og omskabt til en podcast.

"Veloplagt standup"

Brian Mørk har i weekenden taget komikerne Thomas Hartmann og Heino Hansen med sig, og de tre byder ifølge arrangørerne på "veloplagt stand up og vanvittig impro-comedy, hvor de ved lige så lidt som publikum om, hvad der kommer til at ske".

Udover showet byder de tre komikere også på individuelle stand-up sets.

Standup i 20 år

Brian Mørk har hærget de danske stand-up scener i mere end 20 år og harstået bag tv-programmer som Brian Mørk Show, Mørk & Jul og Live fra Bremen.

Thomas Hartmann har gennem de seneste 18 år lavet 13 fuld-længde comedy shows, har medvirket i seks sæsoner af TV 2 Zulus Stand-up.dk og Standup live og sammenlagt deltaget 19 gange i velgørenhedsshowet Comedy Aid og forløberen Talegaver til børn. Hans pen er kendt fra en række comedy manuskripter som Langt fra Las Vegas, Jul på Vesterbro, Wulffmorgenthaler og Dolph & Wulff.

Heino Hansen har knap 10 år på comedy-bagen og er blevet nr. 2 i DM i Stand Up to gange med fem års mellemrum.

Han er et efterhånden kendt ansigt på TV, hvor han bl.a. har været med i Klipfiskerne på TV2, flere TV2 Zulu-programmer og gennem flere år været fast tekstforfatter på Zulu-successen Dybvaaaaad!.

Nedsat billetpris

Brian Mørk Show løber af stablen både d. 26/9 og d. 27/9 kl. 20-22 på Tahonga Lounge, som man får adgang til via baren Crane Brothers.

Som følge af Corona-restriktionerne er der kun 30 billetter til salg til hver aften.

Billetprisen er blevet nedsat, da arrangementet har modtaget støtte fra Slots- og Kulturstyrelsens pulje til kunstneriske sommeraktiviteter i Danmark.

Billetter kan købes på billetto.dk