Brian Holm gæster Stenløse

Kræftens Bekæmpelse Egedal Lokalforening byder på et foredrag med den tidligere cykelrytter Brian Holm, hvor han vil fortælle om sin kamp mod kræft

Tirsdag den 11. september fra klokken 19.00-21.00 på Stenløse Rådhus er der mulighed for at høre den tidligere professionelle cykelrytter og nuværende sportsdirektør, Brian Holm, fortælle om sin kamp mod kræften.

Brian Holm er tidligere professionel cykelrytter og har siden karrierestoppet i 1998 siddet bag rattet i sportsdirektørbiler på flere forskellige prominente cykelhold. Han er også far, forfatter og foredragsholder. Og så er han kræftoverlever. En dag i 2004 fik han diagnosen tarmkræft af en læge, der indledte samtalen med ordene:

"Nu får du dit livs chok. Hold godt fast."

Brian Holm stod over for en udfordring af en kaliber, der fik de vilde ridt over umenneskeligt stejle bjerge i verdens hårdeste cykelløb Tour de France til at minde om en søndagscykeltur i det danske fladland. Chokket kom midt i glæden og euforien over at være blevet far for første gang, og selvom prognoserne hurtigt viste sig at være gode, var det et kæmpe slag i ansigtet på Brian Holm. Han skulle nu finde fodfæste på usikker grund og acceptere rolleskiftet fra cykelrytter og sportsdirektør til kræftpatient.

Ved foredraget i Stenløse vil Brian Holm komme nærmere på chokket, den efterfølgende kamp mod kræften, og hvordan den har påvirket hans personlige og professionelle liv.

Foredragsaftenen, som er gratis, er arrangeret af Egedal Lokalforening, der er en af Kræftens Bekæmpelses mange lokalforeninger rundt omkring i Danmark.