Bravo Allerød

Af Anna-Lise T. Larsen, Ringbjerget 17, Lynge

Efter at have forhørt mig hos Allerød Nyt, om artiklen besparelser var en aprilsnar – her tænkte jeg på emnet bleer – fik jeg at vide, at det var det ikke.

Forvaltningen foreslår, at småbørnsfamilier bør have bleer med, når børnene skal passes i daginstituationerne. Så jeg må sige: Tillykke Allerød.

I forstår virkelig at bevæge jer i småtingsafdelingen. Hvis det ikke var så trist, ville jeg sætte emnet ind under dansk humor.

Jeg ser for mig fortravlede forældre med favnen fyldt af bleer, samtidig med at de skal håndtere børn og diverse tasker, dertil kommer -hvor skal de stakkels plejere, der pludselig står med stakke af bleer, lægge disse, de fylder jo (måske skulle man gå over til tøjbleer: De fylder ikke så meget, men, men de skal jo skylles, og det koster vand og tager tørreplads). Skal hver enkelt ble mærkes, så forældrene kan være sikre på, at deres barn får lige netop den ble, de foretrækker, og hvad med de fyldte bleer, skal de med hjem? Det er jo privat ejendom, og det tager jo tid at smide dem ud. Hvor meget vand mon der bruges til at vaske de små "numser"? Vand er jo en kostbar affære i vore dage. Jeg undrer mig!

Sluttelig vil jeg sige:

Tak for et godt grin, og samtidig et godt råd til forvaltningenen. Tag jeres mad med, når I har møder. Det er for dyrt at spise ude!