Bourbon Street åbner igen

…Men kun for en enkelt aften til en stor genforeningsfest på diskotek Down Town i Stenløse Center

STENLØSE: Diskotek Bourbon Street lukkede og slukkede i december 2004, men lørdag den 24. maj klokken 23.00 bliver det gamle Stenløse-diskotek genoplivet for en enkelt aften, når tidligere stamgæster og ansatte inviteres til en genforeningsfest på diskotek Down Town i Stenløse.

Det er blandt andre den tidligere Bourbon-ejer Michael Hansen, som har taget initiativ til festen, og selvom planlægningen kræver sin mand, så glæder han sig til det festlige gensyn.

– Jeg hører hele tiden, at folk savner det gamle Bourbon Street. Derfor tænkte jeg og et par stykker til, at det kunne være sjovt at mødes til en stor fest. Folk har jo mange minder fra det sted, og festen er en god mulighed for folk til at mødes igen efter fire år. Bliver det en succes, så kan det måske gøres til en årlig begivenhed, men foreløig bliver det kun denne ene gang, siger Michael Hansen, hvis første tanke var at holde festen i det gamle Bourbon-lokale.

– Det kunne være sjovt at holde festen i kælderlokalet, men det kan ikke lade sig gøre. I stedet holder vi det på Down Town. Her er der plads til 350 mennesker, og hvis vi kan samle 200-250 gæster, så får vi diskoteket for os selv. Det kunne være sjovt, og derfor arbejder vi stadig på at finde flere gæster, siger Michael Hansen.

Rygterne om en genforeingsfest i bedste Bourbon-stil har allerede spredt sig i og omkring Stenløse. Således er der sat en sms-kæde i gang, og på Facebook er der også oprettet en gruppe i forbindelse med festen.

– Selvom vi har fundet frem til mange mennesker, så er det stadig svært at finde alle gæster fra dengang. Folk er jo spredt fra alle vinde, men vi leder videre og har blandt andet åbnet den gamle hjemmeside www.bourbonstreet.dk. Her kan man tilmelde sig helt frem til den 24. maj. Prisen er 250 kroner, men så byder vi også på fri bar hele natten, siger Michael Hansen.