Bonde glæder sig til lir mod Norge

Den assisterende fodboldlandstræner, Peter Bonde, er godt tilfreds med lodtrækningen til EM-kvalifikationen og glæder sig særligt til lokalopgørene mod Norge.

Der er lagt op til en god omgang fodbold-lir, når Danmark og Norge tørner sammen i kvalifikationen til EM-slutrunden i 2012 i Polen og Ukraine.

Det forudsiger assisterende landstræner, Peter Bonde, efter at det søndag er blevet afgjort, at Danmark – foruden Portugal, Island og Cypern – skal kæmpe mod de nordiske brødre i kampen om at komme til slutrunden.

– Når vi nu ikke får Sverige, får vi i stedet denne her fodboldkultur-lir-debat op til de to kampe mod Norge. Det er kun med til at øge interessen. Det er god lir, og det er nogle spændende kampe, siger Bonde.

Vender Peter Bonde blikket mod lodtrækningen i sin helhed, er der overordnet tilfredshed at spore. Særligt er den assisterende landstræner glad for at slippe for Spanien fra første seedningslag.

– Det er en okay lodtrækning. Portugal har vi et kendskab til, så har vi de to nordiske broderlande, som vi skal håndtere og endelig Cypern, som for øjeblikket fører sig frem i europæisk fodbold, lyder opsummeringen fra Bonde.

– Vi vidste, at uanset hvem vi kom i gruppe med, ville det blive vanskeligt, men vi har da en chance, tilføjer han.