Bokser vinder Hancock Box Cup

BOKSNING: I weekenden 11. og 12. november deltog Farums talentfulde letsværvægter Niels A. Madsen i den store bokseturnering Hancock Box Cup, som afholdes i Skive.

Turneringen, som er en af de største i Danmark, afvikles over to lange dage og der blev bokset 168 flotte kampe med deltagere fra Danmark, Sverige og England.

Niels A, Madsens var kommet direkte i finalen i sin klasse, hvor han mødte Mike Andersen fra BK Tårnet, Vordingborg.

Niels lagde forsigtigt ud og boksede en jævn første omgang. Det virkede som om han var en smule nervøs, men da omgangen var slut førte Niels dog med 4-3.

I anden omgang blev nerverne efterladt i ringhjørnet, og Niels brugte sin lige venstre, hurtighed og præcision som ramte efter behag. Det var tydeligt at Mike Andersen ikke brød sig om Niels "vognstang".

I 3. omgang fortsatte Niels med at styre kampen på flotteste vis, og det lykkedes ikke Mike Andersen at score et eneste point i de to sidste omgange. Dermed vandt Niels med hele 21-3 og guldmedaljen var velfortjent. Niels er meget seriøs med sin træning – og det har allerede resulteret i to medaljer i denne sæson.

Farum andet store talent Alex Blach Iversen skulle også have deltaget i Viking Box Cup, men en slem maveinfektion forhindrede ham i at stille op.

Næste udfordring for de to Farumboksere er ved bokseklubben IK99's stævne, som afholdes i Idrætshuset i København den 4. december.

/BV