Børneteater for alle aldre

Farum Kulturhus blænder op for familieforestillingen "Lilli"

TEATER Lilli er en simpel og naiv pige, som livet ikke har skånet. Hun kender ikke en levende sjæl i den by hun netop er ankommet til, og hun er både træt og sulten. På byens forblæste markedsplads møder Lilli en dukketeatertrup, og da hun får tilbudt et arbejde i det lille teater, så takker hun ja.

Sådan starter historien i forestillingen "Lilli", som Randers Egnsteater opfører lørdag den 26. september klokken 11 i Farum Kulturhus. Forestillingen er for børn og barnlige sjæle mellem 7 og 98 år.

Forestillingen er den første af årets i alt otte børneteaterforestillinger i Kulturhuset. Teaterserien er et samarbejde mellem Farum Kulturhus, Syvstjernescenen og Danske Bank.

Lilli slider og slæber dagen lang og muntres kun op i mødet med de frække, sjove og indimellem grove dukker. I sit rørende nærvær glemmer hun helt, at de ikke er levende.

Dukkerne bliver Lillis venner, og dem kan hun betro alt, også sine tanker om hvordan hun så gerne vil hjælpe den lunefulde teaterdirektør. For Lilli insisterer på at det gode findes i alle mennesker. En rørende, barsk og vidunderlig historie frit efter "Pigen og marionetterne" af Paul Gallico.

Billetter á 30 kroner kan købes i Kulturbutikken og ved indgangen.