Børn optræder for børn – og for en god sag

Ticket To Heaven og Læger uden Grænser bag børnekoncert til fordel for børn i Afrika

VEDBÆK: Det lokale børnetøjsfirma Ticket to Heaven og Læger uden Grænser har samlet nogle af Danmarks bedste børnestjerner til Kids for Kids, et stort støttearrangement til fordel for børn i Afrika, som finder sted på søndag den 4. juni kl. 11-20 på Vedbæk Skole.

Indsamlingen er allerede i gang, og overskuddet går ubeskåret til Læger uden Grænser.

Arrangementet byder på udendørs aktiviteter med klatrevæg, sms-skattejagt, lotteri og gigantisk hoppeborg.

Artisterne ved selve støttekoncerten tæller Vedbæk-sangerinderne Jeanett Depp og Cathringe Norvold Bjørn og Danmarks mest populære drengeband, B-Boys, der synger deres støttesang "Se på mig". Bubber og Etta Cameron byder velkommen og er på fornavn med flere af artisterne, som de kender fra tv-programmet "Scenen er din".

"Vi har valgt at overskuddet går til Læger uden Grænser. For 225 kroner redder Læger uden Grænser et afrikansk barn fra at dø af underernæring. Barnet bliver vejet, målt og får sondemad – og en meget større chance for at overleve. Vi håber at indsamle 100.000 kroner, der svarer til at redde 400-500 børn," siger Hans Peter Høeg Larsen, stifter af Kids for Kids. Entrébilletter til 120 kroner kan købes på Billetlugen.dk eller tlf. 70263267.

Du kan også donere et bidrag ved at sende en sms med teksten kids50 eller kids100 til 1277 og/eller bestille mad sammen med entrébilletten.

Læs mere om arrangementet på kidsforkids.dk.