Børn fra Allerød BTK spillede sig til medaljer

Fortsat fremgang for ungdommen i bordtennisklubben

Foto: Michael Braunstein

Ungdommen i Allerød Bordtennisklub (ABTK) fortsætter den sportslige fremgang. I årets anden weekend var klubben repræsenteret med seks spillere ved de østdanske ungdomsmesterskaber i single og double i Taastrup. Alle børn vendte hjem med medaljer. Det samlede udbytte var to sølvmedaljer og seks bronzemedaljer.

På stævnets førstedag var det de yngste spillere fra Allerød, som var i aktion i puslingerækkerne (U10). I C-rækken spillede Sejr Wolsgaard og Jonathan Laub sig begge frem til semifinalerne og dermed bronzemedaljer, mens Filip Axel Dahlerup måtte vinke farvel til singlemedalje, da han i D-rækken tabte kvartfinalen. Til gengæld lykkedes det for ham og Jonathan Laub at spille sig til en bronzemedalje i doublerækken for alle puslingene.

Læs også: Danske mestre på jule-besøg i Allerød Bordtennis

Dagen efter var tre ABTK'ere med i rækkerne for yngre pige og drenge (U12). I yngre drenge B nåede Daniel Søemosegaard semifinalen, hvor han tabte til den senere vinder. I yngre pige A var der mange tætte kampe, bl.a. udviklede ABTK-opgøret mellem tvillingesøstrene Sofie og Emma Eckeroth sig til en gyser, som Sofie denne gang trak sig bedst ud af. Det sikrede hende bronzemedaljen foran Emma i den meget tætte gruppe.

I finalen i double spillede tvillingesøstrene sig til en sølvmedalje.

De sidste medaljer blev uddelt i yngre pige/drenge mixdouble, hvor de to par med ABTK-deltagelse fik sølv og bronze.

Sideløbende med ungdomsmesterskaberne blev der afviklet mesterskaber for veteranerne, og her kunne klubben også glæde sig over et godt resultat, da Steen Jønsson for andet år i træk vandt guld i Veteran 60 B single og bronze i Veteran 60 A double.