Bliv klogere på dig selv gennem vandring og coaching

Med Stine Bosse som en af samarbejdspartnerne starter Jakob Aagaard fra Lillerød ny konsulentvirksomhed, der vil sende ledere på coaching-vandreture i Pyrenæerne

Foto: Peter Klar

Efter cirka syv år i forskellige lederstillinger i IKEA-organisationen i ind- og udland springer Jakob Aagaard fra Lillerød ud med egen konsulentvirksomhed, protrepo.com, som fra april vil sende ledere af sted på vandreture i Pyrenæerne.

"Oplægget er filosofisk coaching, hvor samtalerne kommer til at have fokus på en enkeltes kerneværdier. Altså langt fra traditionelle lederudviklingsforløb, mødelokaler og lignende. Jeg har selv været igennem et længere forløb, og det rykker helt vildt! Jeg har blandt andet fået Stine Bosse med på idéen, og flere "senior-mentorer" med spændende baggrunde er på vej ind," fortæller Jakob Aagaard.

Protrepo er græsk og betyder "at vende mod", hvilket ifølge Jakob Aagaard skal forstås som at vende os mod os selv og de indre tanker, værdier, og holdninger, vi har, men som vi ikke altid udlever i vores handlinger.

"En protreptisk samtale har til formål at gøre os klogere på os selv, vore egne grundlæggende antagelser og på grundholdninger til livet og de normer og værdier, vi bevidst og ubevidst lever efter. Eller sagt med andre ord, "at vende sig mod det væsentlige i livet"," forklarer Jakob Aagaard.

Tidligere koncernchef i Tryg, Stine Bosse, er blandt de facilitatorer, Jakob Aagaard har fået til at tage med på vandringerne i Pyrenæerne, hvor den enkelte deltager får ro, rum og værktøjer til at finde sit personlige ledelsesmæssige ståsted.

Mere information på protrepo.com.