Bliv klogere på den kommende folkeafstemning

Det bliver Mette Frobenius, der indleder det særlige debat – og orienteringsmøde om den kommende folkeafstemning, som de konservative i Furesø står bag

Foto: Helene Stolle

"Vi skal den 3. december stemme ja eller nej til retsforbeholdet, og mange er forståeligt i tvivl. For stemmer vi nej, så skal vi gennem en vanskelig forhandling med EU om en særordning for deltagelse i Interpol, det fælles politisamarbejde, og stemmer vi ja, så skal der vælges mellem 22 forskellige områder, som eksempelvis fortsat deltagelse i politisamarbejdet, fælles front mod grænseoverskridende kriminalitet og meget mere". Sådan siger Lars N. Carstensen, der er formand for De Konservative i Furesø, der nu inviterer til en orientering om afstemningen.

Læs også: Hørsholm vil indlogere flygtninge på Bregnerød Kro – men Furesø siger nej 

"Det er kompliceret stof og Konservative i Furesø har derfor bedt den kendte foredragsholder, jurist og entertainer Mette Frobenius holde et indledende letforståeligt og morsomt foredrag med sober orientering om konsekvenserne ved både et ja og et nej til folkeafstemningen", lyder det fra Lars N. Carstensen, der samtidig understreger, at der lægges op til åben debat under mødet.

Nu kan du brevstemme til eu-valget – læs artiklen her

Vi håber, at rigtig mange har lyst til at deltage i dette vigtige orienteringsmøde, for resultatet af afstemningen har store konsekvenser for vores land", lyder det fra Lars N. Carstensen.

Mødet finder sted på tirsdag den 20. oktober klokken 19.30 i foredragssalen i Satellitten, på Værløse Bymidte. Der er gratis adgang.

Om mødet

Danskerne skal stemme om retsforbeholdet den 3. december – men hvad er det egentligt, vi stemmer om? Mette Frobenius, der er uddannet jurist og en anerkendt stand upper vil på mødet i Værløse på underholdende vis gennemgå betydningen af afstemningen. Det er IKKE?et oplæg, der agiterer et ja eller nej, men mere en Tour-de-EU, der klæder tilhørerne på, så de har et godt udgangspunkt for, hvor de vil sætte deres kryds ved afstemningen