Bjælker slår revner i Liva Stormarked

Den tunge sne på taget af Liva Stormarked i Kolding får bjælkerne til at slå revner. Butikken blev mandag aften afspærret af Redningsberedskab Kolding.

Blot en time efter lukketid begyndte dele af taget i Liva Stormarked i Kolding at give efter for den tunge sne, der snart længe har ligget på butikkens flade tag.

Kort efter klokken 20.00 mandag aften lød alarmen hos Redningsmandskab Kolding, fortæller indsatsleder Holger Poulsen.

– Limtræsbjælkerne i butikken er begyndt at revne, og loftet hænger flere steder, siger indsatslederen.

Liva Stormarked ligger på Domhusgade i Kolding, og forretningen er på ca. 2000 kvadratmeter. Ifølge købmand Michael Bro Christensen fra Liva Stormarked er det dog kun en mindre del af taget, hvor sneen har lavet skader.

Området omkring stormarkedet er mandag aften spærret af, mens redningsmandskabet forsøger at understøtte butikken med tømmer. Ifølge indsatsleder Holger Poulsen er det endnu uvist, hvornår butikken åbner igen.

– Men det var heldigt, at butikken var lukket, da taget gav efter. For selv om taget ikke er styrtet sammen, kunne det godt have skabt en del panik.

I sidste uge blev seks personer fastklemt under en markise i Hjørring, da tung sne faldt ned fra taget på bygningen. En 16-årig pige holdes stadig i kunstigt koma.