Billeder: Musikskoleelever spillede og sang julen ind

Pulsen var en anelse højere end vanligt hos nogle af musikskolens elever, da musikskolens to julekoncerter løb af stablen på Solrød Gl. Skole og i Solrød Strandkirke. Her skulle eleverne vise, hvad de har øvet sig på i månedsvis, og på trods af nerver, leverede eleverne en pragtpræstation.

– Alle spillede så det bragede! Det var et par fejl hist og her, og enkelte gik i stå og måtte trøstes bagefter, men glæden ved musikken var ikke til at tage fejl, og det er det vigtigste, siger musikskoleleder Jens Engberg.

Sang og spilleglæde

Koncerten forleden på Solrød Gl. Skole var den første i to-trins-raketten, og den bød på både Drummer Band, popnumre, julesange og jazzmelodier. Spilleglæden var ikke til at tage fejl af, og det hele blev flot rundet af til sidst, hvor hele salen sang med på ny-klassikeren "Last Christmas" med elever og lærere som backing-orkester.

Søndag gjaldt det så de mere akustiske indslag til koncerten i Solrød Strandkirke. Også her var der blevet øvet flittigt, og publikum kunne nyde de fire piger i musikskolens vokalgruppe, der lagde ud med en sang af popsangeren Noa og en julemelodi, begge sunget med en forbløffende flot klang.

Derefter var der indslag fra bl.a. strygergruppen og guitarorkestre, inden "Højt fra træets grønne top" – igen et fællesnummer – markerede afslutningen på to flotte julekoncerter og begyndelsen på en velfortjent ferie for elever og lærere.