Billeder: FC Roskildes nyheder venter

Billeder: FC Roskildes nyheder venter
Foto: Jeppe Lodberg

FC Roskilde havde mandag aften første træning efter nytår – første træning efter ejerskiftet fra Carsten »Salle« Salomonsson til en gruppe af lokale erhversfolk, som sportschef Anders Theil har store forventninger til kan hjælpe med at vende skuden, som har taget vand ind gennem et par år.

Det sagde han, da han holdt den indledende »nytårstale« for tropperne i kulden, som gik over i regnvejr, da boldspillet for alvor gik i gang.

Der var ikke noget med yoyo-test, for slige sager må vente til den nye cheftræner Michael Jørgensen starter op med en uges forsinkelse, da han havde fået lavet private aftaler, inden han blev overtalt til at sættes kuglepennen til papiret.

Nye spillere var der heller ingen af, men Anders Theil regner med – fortalte han – at der dukker »et par nye ansigter« op til træningen torsdag, hvor det også er håbet, at der er forlænget med nogle af de spillere, der havde aftale-udløb med årsskiftet. Blandt andre Mileta Rajovic, der ikke trænede med mandag.

Det gjorde Daniel Jørgensen (havde fået fri) og Andreas Maarup (efterveer corona) heller ikke, men de dukker op senest torsdag også. Modsat Burak Bozdemir, Bilal Massad og Gustav Vind Rasmussen, der alle er stoppet. Her billeder fra FCR-træningen. Foto: Jeppe Lodberg