BIF udlignede i overtiden

Den rodede og uskønne serie 3-kamp mellem BIF og Bagsværd sluttede 2-2

Foto: Conrad van Acker

Blovstrød spillede 2-2 mod Bagsværd i en rodet, uskøn og generelt svagt spillet kamp på Blovstrød Stadion, hvor BIF dog kæmpede til det sidste og fik udlignet på to mål i de sidste minutter.

I matchens 87. minut lykkedes det for BIF at reducere til 2-1, da Fredrik Svarre Nielsen – efter to forsøg – fik bakset bolden over Bagsværds mållinje.

I kampens overtid lykkedes det for hjemmeholdet at udligne til 2-2 ved Dastan Khalid, og da dommeren havde lagt fem minutter til i overtid, blev der lagt et voldsomt pres på Bagsværd, som dog ikke resulterede i yderligere scoringer.

Gæsterne kom foran i anden halvleg, da de udnyttede, at BIF fik to spillere, Kasper Sandner og Fredrik Svarre, sendt ud i 10 minutter på grund af advarsler indkasseret med få minutters mellemrum.

Med to spillere i overtal i otte minutter pressede Bagsværd på, og i bestræbelserne for at sparke væk i det bageste BIF-forsvar havde Michael Jacobsen – efter dommerens mening – taget hånden med til hjælp, hvilket gav straffespark til Bagsværd, som gav gæsterne en 1-0-føring.

Det blev yderligere føring for Bagsværd, da en angriber fikst lobbede bolden over Mik Larsen i BIF-målet, idet holdets ordinære keeper Jacob Sørensen havde fået det gule kort for brok.

Blovstrød spiller på lørdag 2. oktober kl. 13 mod Hareskov på udebane.