Bendtner vil af med image: Folk tror jeg er psykopat

Nicklas Bendtners jagt på ny klub besværliggøres af negative historier.

Nicklas Bendtner interviewes inden træningen på Wembley i London mandag d. 3 marts 2014. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2014)
Nicklas Bendtner interviewes inden træningen på Wembley i London mandag d. 3 marts 2014. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2014)

Den omdiskuterede danske landsholdsangriber Nicklas Bendtner er godt træt af sit image som en ballademager.

Det fortæller han i et interview med Jyllands-Posten.

Han erkender, at situationen omkring sin spirituskørsel i indre København var forkert, men derudover har Bendtner ingen fortrydelser.

– Jeg har eksempelvis snakket med klubber, der siger, at de har hørt den og den historie om mig. Så må jeg fortælle dem, at ingen af dem passer. Af alt det, jeg bliver sat i forbindelse med, har jeg kun gjort én ting forkert. Det var det i København.

– Alligevel er jeg stille og rolig blevet gjort til, at folk tror, at jeg er psykopat, siger Nicklas Bendtner.

Danskeren, der er bagest i angrebshierarkiet i Arsenal, er på jagt efter en ny klub fra sommer af. Og den jagt besværliggøres af de mange negative historier.

– Meget fungerer via anbefalinger og netværk. Billedet af mig bliver jo aldrig positivt, hvis klubber snakker med folk, som kender mig for et negativt image.

Nicklas Bendtner får onsdag aften en mulighed for at gøre positiv reklame for sig selv, når han og resten af det danske landshold spiller venskabskamp mod England onsdag aften på Wembley.