Baun og Gade sejrer videre i Japan

Badmintonspillerne Tine Baun og Peter Gade bejler til singletitlerne ved Super Serie-turneringen Japan Open, hvor også en dansk mixeddouble kan vinde.

Tine Baun returns i kamp fredag sydkoreaneren Sung Ji Hyun.
Tine Baun returns i kamp fredag sydkoreaneren Sung Ji Hyun.

Der er gode muligheder for dansk succes ved badmintonturneringen Japan Open, der er en del af Super Serien.

Fredag spillede Tine Baun og Peter Gade sig videre til semifinalerne i singlerækkerne, mens også mixed doublen med Joachim Fischer og Christinna Pedersen er blandt de sidste fire.

For tre år siden fik Tine Baun sit internationale gennembrud med sejren i netop Japan Open, og den fjerdeseede dansker spillede sig således i semifinalen med en sejr på 21-11, 21-18 over den useedede sydkoreaner Sung Ji Hyun.

Dermed fortsætter Tine Baun de gode takter fra den seneste tid. I august vandt hun VM-bronze i Paris, mens hun i sidste uge var i finalen i China Masters – en anden Super Serie-turnering.

I herresingle vandt andenseedede Peter Gade med to gange 21-13 over vietnameseren Tien Minh Nguyen, som besejrede Jan Ø. Jørgensen i to sæt i ottendedelsfinalen.

Der var tidligere på dagen danskermøde i mixeddouble, og det endte med, at Joachim Fischer og Christinna Pedersen vandt kvartfinalekampen mod eksverdensmestrene Thomas Laybourn og Kamilla Rytter Juhl.

Det skete med en sejr på 21-15, 21-16.