Basim overraskede 850 fodboldpiger

Foto: Bo Hilsted

I påskeugen afholdt Hørsholm-Usserød IK's pigeafdeling for 14. gang Danmarks Sjoveste Pige Fodbold Trænings Lejr.(DSPFTL)

 Som altid mødte fodboldpigerne op lørdag morgen til velkomst på Rungsted Gymnasium, hvor to landsholdspiger fortalte om at spille på landsholdet. "Normalt er det piger fra kvinde A-landsholdet, der kommer, men i år valgte vi en anden løsning" fortæller formand i pigeafdelingen Peter Birkeund og fortsætter:

 "For første gang kunne vi præsentere to lokale landsholdspiger fra U17 og U19 landsholdene, nemlig Simone Andersen og Anna Lund Pedersen, der begge bor i Hørsholm og har fået deres fodboldopdragelse i vores pigeafdeling. Begge piger har tillige deltaget i DSPFTL gennem årene, så de kender til DSPFTL."

Der gik da også et kæmpe sus gennem salen, da de 850 deltagere hørte, at for få år siden sad de to landsholdspiger i salen som deltagere.

Der var stor spørgelyst blandt deltagerne til landsholdspigerne som efterfølgende skrev autografer til alle.

Efter velkomsten var programmet fodboldtræningskampe. Om aftenen var der vanen tro diskotek for pigerne. Dog med en indlagt overraskelse af dimensioner.

Da diskoteket skulle til at starte i samlingssalen på Rungsted Gymnasium, kom BASIM og overraskede pigerne. Han sang melodi grandprix vindersangen "Cliche Love Song", og pigerne skrålede med, så hele salen gyngede.

"Vi har været så heldige" siger formand Peter Birkelund, "da BASIM vandt melodi grandprixet skrev jeg en SMS 5 minutter efter sejren til hans manager, som jeg kendte fra tidligere.

"BASIM var i Løgstør lørdag formiddag og accepterede at køre non-stop til Hørsholm for at overraske pigerne – og det må jeg sige, det var virkelig en kæmpe succes. Selv trænerne og lederne svingede hofterne, da BASIM sang."

Basim blev og uddelte autografkort til pigerne inden diskomusikken startede.

Søndag spillede de meget trætte piger yderligere fodbold træningskampe inden de to hjemad.