Badmintondanskere leverer svingende resultater i Spanien

Viktor Axelsen og Anders Antonsen er videre i Spain Masters, mens topseedet herredouble misser semifinalen.

Badmintonspilleren Anders Antonsen skulle kun bruge to sæt på at spille sig videre til semifinalen i Spain Masters fredag. (Arkivfoto)
Badmintonspilleren Anders Antonsen skulle kun bruge to sæt på at spille sig videre til semifinalen i Spain Masters fredag. (Arkivfoto)

Både den topseedede Viktor Axelsen og tredjeseedede Anders Antonsen spillede sig fredag sikkert videre til semifinalerne i badmintonturneringen Spain Masters.

Axelsen skulle kun bruge 31 minutter på at få semifinalebilletten i hus, da han i to sæt besejrede Kean Yew Loh fra Singapore med cifrene 21-13, 21-10.

Antonsen brugte 45 minutter på at vinde over Rajiv Ouseph fra England i to sæt med cifrene 21-15, 21-16.

Spain Masters rangerer som en Super 300-turnering, hvilket er det næstlaveste på World Touren.

Også herredoublen med Mathias Boe og Carsten Mogensen er videre til semifinalen. De to danskere var dog ude i tre tætte sæt, før sejren kom i hus over et par fra Malaysia.

Første sæt endte 22-20 i dansk favør, mens malaysierne snuppede andet sæt med 21-18, inden Boe og Mogensen tog sejren med 21-19 i tredje sæt.

Anderledes gik det for den anden herredouble med Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen.

De var seedet ettere i turneringen, men måtte fredag se sig slået af et par fra Taiwan med 15-21, 15-21 i to korte sæt på sammenlagt 36 minutter.

Hos kvinderne spillede både Mia Blichfeldt og Line Kjærsfeldt sig videre til semifinalen i damesingle.

De to danskere skal dog ikke møde hinanden i semifinalen. De møder henholdsvis Cai Yanyan og Han Yue – begge fra Kina.

Vinder begge de danske kvinder, står de over for hinanden i finalen, ligesom de gjorde til DM tidligere på måneden, hvor Kjærsfeldt vandt.