Back in Black spiller på Mørkøv Kro

Lørdag den 21. maj byder Mørkøv Kro på koncert med bandet Back in Black.

Foto: Rita Sørensen
Back in Black giver koncert på Mørkøv Kro lørdag den 21. maj. Pressefoto
Back in Black giver koncert på Mørkøv Kro lørdag den 21. maj. Pressefoto

Inden koncerten lørdag den 21. maj tilbyder køkkenet en stor grill-buffet. Ved spisning og koncert som en samlet pakkeløsning opnås en god pris.

– Men man er frit stillet og kan spise uden koncert eller nyde koncerten uden spisning, siger kromanden Søren Petersen, Mørkøv Kro. Koncerten med Back i Black bliver en oplevelse. Bandet leverer en sikker og troværdig udgave af det klassiske AC/DC-repertoire med rødder i 70-udgivelserne. Her kan nævnes numre som »Whole Lotta Rosie«, »Jailbreak«, »TNT« og ikke mindst »Highway to Hell«.

Back in Black sætter en ære i at spille AC/DC så tæt på originalerne som muligt og levere et sceneshow med lige så meget »knald på«. Dermed er der lagt i kakkelovnen til et se- og høreværdigt »allmost the real thing«-show med Back in Black, lyder det i en pressemeddelelse fra bandet.

Musikken erklæres 100 procent øl- og skråle-med-egnet, og indeholder desuden ingen kunstige tilsætningsstoffer: det er pure rocknroll. Medlemmerne i bandet er: Jimmy Olsen, sang, Carl-Evald Jensen, lead-guitar, Niels-Evald Jensen, rytmeguitar, Torben Hulbek Tanghøj, bas, og Allan Balle Rasmussen, trommer.