Avisen forstærkes over sommeren

Avisen bliver sommeren over forstærket med journalistuderende Laura Dalgård Hansen. 

Grumløse

Hun er født og opvokset i mellem Udby, Lundby og Bårse, hvor hendes familie har boet i henved syv generationer. Så det er en ganske lokalkendt journaliststuderende, der sommeren over har sluttet sig til Sydsjællands Tidende.

– Jeg har altid været meget samfundsorienteret og jeg vil gerne være med til at oplyse folk om hvad der sker. Det kan jeg med journalistikken, siger den 20-årige Laura Dalgård Hansen, der netop har afsluttet andet semester på journalistuddannelsen på Syddansk Universitet i Odense. Her flyttede hun til sidste år, efter ophold på en journalisthøjskole i Hadsten og nogle måneder som studerende i Sydamerika. Forinden blev hun student fra Vordingborg Gymnasium, tog sin 9. klasse på Svend Gønge Skole, og har i øvrigt arbejdet hos Bårse Bageren.

For de, der ikke kender Grumløse, kan Laura oplyse, at det gør de nok alligevel, hvis de har fulgt med  i TV- Serien ?Landsbyen?,  der kørte på DR i 1990?erne. En stor del af den blev nemlig optaget der. 

På avisen regner vi med at vores læsere kan få glæde af Laura og hendes journalistik en lille måneds tid frem og hun har allerede lagt hårdt ud med dækning af Vilde Vulkaner og interviews med nye lærersturderende, og en englænder på step-mission.

Ude i området kan flere i øvrigt se frem til besøg af Laura, der tager hul på et større projekt, hvor avisen besøger en række af de områder, der ligger på grænsen af vores dækningsområde, for at opstøve gode historier – se i øvrigt her på siden under "temaer".

Tag god imod hende.