Atter violinspil på ældrecentret

Inger Kildeby Nielsen har spillet violin siden sit 18. år. Fra på mandag kan beboerne på Tølløse Ældrecenter igen høre tonerne fra den 64 år gamle violin. 
  Foto: Mik.
Inger Kildeby Nielsen har spillet violin siden sit 18. år. Fra på mandag kan beboerne på Tølløse Ældrecenter igen høre tonerne fra den 64 år gamle violin. Foto: Mik.

Tølløse: Fredag kunne vi her i Venstrebladet berette om Inger Kildeby Nielsen, Tølløse, der meget mod sin vilje har måtte lægge det ugentlige violinspil og sangen på Tølløse Ældrecenter på hylden. Inger Kildeby Nielsen, der selv er årgang 1926, er ved at afvikle sin 22 år gamle Toyota. Og gåturen fra Villavej til ældrecentret er mere, end hun kan klare. Facit: Slut med spil på ældrecentret. Men nu er der kommet tilbud om hjælp fra flere sider, fortæller hun glædestrålende. – Flere mennesker har ringet for at tilbyde at køre mig en gang imellem. Og så har ældrecentret også selv henvendt sig: Hvis jeg stadig har lyst til at komme og synge og spille hver mandag formiddag for de ældre, vil de hente mig hver gang. Og lyst, det har Inger Kildeby Nielsen, der allerede genoptager aktiviteten næste mandag. Til stor glæde for både hende selv og de omkring 20 beboere, der plejer at deltage.