App´en siger, vejret bliver godt

Forklædt i sommerkjole og dykkerbriller stiller Alessandra Wölm fra Mega op til sommersjov. Foto: Charlotte Koefoed
Forklædt i sommerkjole og dykkerbriller stiller Alessandra Wölm fra Mega op til sommersjov. Foto: Charlotte Koefoed

Den danske sommer er en sjov størrelse, der både kan byde på varmerekorder og vild regn og blæst inden for ganske få dage.

Men Alessandra Wölm i Mega har tjekket sin vejr-app og den siger, at vejret i denne uge bliver ganske fint. Derfor tør hun godt trække i en smart sommerkjole fra Tippy, som også fås i rød og gul, sætte dykkerbrillerne godt på plads og kaste sig ud i sommerlandet.

– Her i Mega har vi alt muligt til sommerdagene. For eksempel en skøn oppustelig flamingo, som har plads til en glas sodavand i en holder, og til det skønne, dejlige badevand. Men husk at være påpasselig med vindforholdene, hvis du har badedyr med ude ved stranden, formaner Alessandra Wölm.

Skulle man få lyst til en hurtig vandkamp, er der flere forskellige aggregater at vælge imellem. Og skal man en tur i bølgen blå, kan man få de sødeste badebukser fra Paw Patrol til friske sommerdrenge.

Skulle det ske, at der kommer en regnvejrsdag, er Megas store legetøjsafdeling fuld af både spil, legetøj og krea-materialer.